0
AdmiralBet ABA Liga
Milan Gurović

Milan Gurovic Aba liga finale Crvena Zvezda - Partizan ABA Liga Beograd, Srbija 6.6.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

GUROVIĆ NA UDARU GROBARA: Bivšem reprezentativcu otpevali uvredljive pesme! (VIDEO)

Objavljeno: 19.05.24 u 21:39

Milan Gurović se nalazi u Areni gde prati večiti derbi

Bivši reprezentativac Srbije, Milan Gurović, prisustvovao je finalu ABA lige između Partizana i Crvene zvezde, prateći utakmicu iz prvih redova u Beogradskoj areni. Njegovo prisustvo izazvalo je burne reakcije među navijačima.

Gurović se pojavio na utakmici samo nekoliko dana nakon skandala na juniorskoj utakmici njegovog kluba „KK Real“. Na derbiju, koji je organizovao Partizan, dočekan je uobičajenim repertoarom uvredljivih pesama od strane publike.

Poznat kao bivši košarkaš Crvene zvezde, Gurović je takođe igrao za Partizan, sa kojim se rastao u lošim odnosima, uključujući i incidente sa navijačima. Jedan od najpoznatijih sukoba desio se tokom večitog derbija kada je Gurović bacio flašicu sa vodom ka navijačima Partizana.

Ranije ove nedelje, Gurović je učestvovao u velikoj tuči na utakmici juniorskih timova KK Real i KK Vizura. Zbog ovog incidenta, Košarkaški savez Beograda ga je hitno suspendovao, a njegovom timu je oduzeto domaćinstvo turnira, koji se održavao u njihovoj dvorani u glavnom gradu.

0
8

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter