0
AdmiralBet ABA Liga
Stefan Lazarević, Džejms Naneli

Stefan Lazarevic (L) and James Nunnally during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and Crvena Zvezda at Stark Arena on March 13, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

EKSLUZIVNO NA HOTSPORTU: Ovo su iskazi koje su Lazarević i Naneli dali u policiji posle tuče! (FOTO)

Objavljeno: 19.05.24 u 20:54

Ovo su njihove izjave nakon sukoba u Areni

Košarkaši Partizana, Džejms Naneli, i Crvene zvezde, Stefan Lazarević, dali su danas izjave u policiji povodom incidenta koji se desio u „Beogradskoj areni“.

Fizički obračun između ova dva košarkaša dogodio se tokom današnjeg treninga, pri čemu je Naneli povredio Lazarevića, zbog čega ovaj potonji nije u mogućnosti da nastupi u trećem meču finalne serije ABA lige.

Džejms Naneli, američki košarkaš koji brani boje Partizana, izjavio je da je Stefan Lazarević prvi fizički napao, hvatajući ga za vrat desnom rukom i pokušavajući da ga udari levom. Naneli je dodao da je reagovao instiktivno udarajući Lazarevića u predelu glave.

Sa druge strane, Stefan Lazarević tvrdi da ga je Naneli psovao na engleskom jeziku pre nego što je fizički nasrnuo na njega. Lazarević je rekao da je Naneli prvo udario njega u predelu levog oka, nakon čega je on uzvratio hvatanjem za vrat i odgurivanjem.

Očekuje se da policija sprovede dalju istragu kako bi se utvrdile sve okolnosti incidenta, dok će nadležni organi doneti odluku o eventualnim sankcijama.

FOTO: Privatna arhiva
6
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter