0
ATP

FOTO: Starsport

SKANDALOZAN I JADAN TEKST ALBANACA O NOVAKU: Optužuju ga da sprema skandal u Ženevi!

Objavljeno: 18.05.24 u 09:13

Ovo nema nikakve veze sa sportom…

Najbolji teniser sveta Novak Đoković odlučio je da nastupi na turniru u Ženevi, koji se igra nedelju dana pred drugi grend slem u godini, Rolan Garos.

Međutim, jedan švajcarski list na albanskom jeziku, objavio je skandalozan tekst gde proziva srpskog tenisera i najavljuje haos u Ženevi?!

Naslov teskta glasi:

– Poznati srpski teniser Đoković sprema skandal u Ženevi. Hoće li svojim već tradicionalnim, šovinističkim i rasističkim provokacijama uvrediti 300.000 Albanaca u Švajcarskoj?

U tekstu se ističe da je Đoković poznat po navodnim skandalima u Australiji i provokacijama prema tzv. Kosovu i ističu da njegov dolazak u zemlju u kojoj živi 340.000 Albanaca može izazvati kontroverze.

Navodi se da je posle duela sa Kovačevićem u Parizu na kameri napisao poruku „Kosovo je Srbija„.

Dodaju da Đokovićtradicionalno provocira preko 300.000 Albanaca koji žive u Švajcarskoj svojim šovinističkim i rasističkim provokacijama“. 

Ovo je još jedan skandalozan i jadan potez Albanaca prema Novaku, koji više ne znaju šta će od ljubomore, pa pišu svakojake gluposti, kao što je i ova.

0
10

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter