1
Domaći fudbal
Pavle Ilić

Glavni sudija: Ilić Pavle 1. pomoćni sudija: Simović Miloš 2. pomoćni sudija: Đorović Nikola Crvena Zvezda v Partizan, Superliga Srbije, Play off 20.4.2024 photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PAVLE ILIĆ OPET NA UDARU: Osporavani arbitar dosudio penal koji je napravio buru! (VIDEO)

Objavljeno: 18.05.24 u 20:12

Pavle Ilić je ponovo u centru pažnje zbog svojih odluka

Fudbaleri pančevačkog Železničara ostvarili su ključnu pobedu nad ekipom Novog Pazara rezultatom 3:1, čime su zadržali šanse za opstanak u Superligi Srbije. Meč je bio prepun tenzije, a presudan trenutak desio se u 82. minutu kada je dosuđen kontroverzni penal za domaće.

Glavni sudija utakmice, Pavle Ilić, procenio je da je lopta nakon centaršuta Grgića pogodila u ruku igrača Novog Pazara, Adešina. Međutim, video snimci jasno pokazuju da se lopta odbila od Adešininih leđa, dok je on na vreme sklonio ruku. Uprkos protestima gostujućih igrača, Ilić je ostao pri svojoj odluci, što je omogućilo Železničaru da postigne gol sa bele tačke i povede sa 2:1.

Ova situacija izazvala je burne reakcije i dovela do dodatnih tenzija na terenu, ali je Železničar uspeo da zadrži prednost i kasnije postigne još jedan gol za konačnih 3:1. Ovom pobedom, pančevački tim je ostao u borbi za opstanak, dok je Novi Pazar, koji je već osigurao ostanak, odigrao utakmicu bez većeg takmičarskog značaja.

Kontroverzni penal sigurno će biti tema rasprava u narednim danima, ali je Železničar ostvario ono što im je bilo najvažnije – tri boda koja ih ostavljaju u trci za opstanak u Superligi Srbije.

2
9
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter