2
Evroliga

Bruno Caboclo, #50 of Partizan Mozzart Bet Belgrade jump for the ball against Yago Dos Santos, #99 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade v Partizan Mozzart Bet Belgrade at Stark Arena on January 04, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDA I PARTIZAN SAZNALI SJAJNE VESTI: Španci otkrili da jedan klub neće igrati Evroligu naredne sezone!

Objavljeno: 18.05.24 u 18:11

Zvezda i Partizan bi mogli da ostanu u eliti

Prema pisanju španskih medija, velike su šanse da Valensija naredne sezone ne igra u Evroligi, što bi omogućilo Crvenoj zvezdi i Partizanu da zadrže svoje mesto u ovom prestižnom takmičenju.

Španski portal „Relevo“ objavio je detaljan tekst o trenutnoj situaciji u Valensiji, naglašavajući da klub ima drugačije prioritete za narednu sezonu.

Realnost je da je rekonstrukcija Valensije u toku, ali ne gubeći iz vida da se i dalje bore da što više napreduju u plej-ofu Endesa lige. Ovaj tim, koji se u prvoj rundi plej-ofa sastaje sa UCAM Mursijom, već neko vreme radi na planiranju za sledeću godinu. Sve ukazuje na to da će se Valensija vratiti u Evrokup, iako sa ciljem što skorijeg povratka u vrhunsko kontinentalno takmičenje, jer klub već radi na dobijanju višegodišnje evroligaške licence i u tom cilju priprema svoj novi dom, ‘Roig Arenu’. Na mapi puta za sledeću sezonu, jedno od glavnih pitanja je da razjasni šta će se konačno desiti na klupi – piše „Relevo“.

Ova situacija ide na ruku Crvenoj zvezdi i Partizanu, koji bi tako zadržali svoje mesto u Evroligi i naredne sezone, čime bi srpski klubovi nastavili da budu deo evropske košarkaške elite.

6
5

2 Komentara

  1. nesrecni novinari ili sta li ste vec. uvek nesrecnici vam je c. zvezda i partizan, a nikad partizan i c. zvezda iako znate da u evropsim okvirima vasa miljenica ne znaci gotovo nista. odmah da vam kazem partizan dobija licencu na 2 godine a vasa c. zvezda iako osvoji aba ligu uopste nema zagarantovano ucesce u evroligi-nema kvalitet, nema tradiciju, nikad nista u evropi nije osvojila, finansira se od drzave, i sklona je incidentima od strane navijaca a i od uprave.

    0
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter