0
Fudbal
Milan Borjan

Milan Borjan (FOTO: Starsport)

BORJAN SE (NE)VRAĆA U ZVEZDU? Golman osvojio titulu sa Slovanom, pa napustio klub! (VIDEO)

Objavljeno: 18.05.24 u 23:33

Borjan je dugo godina nosio dres Crvene zvezde

Fudbaleri Slovana iz Bratislave, predvođeni Milanom Borjanom, ostvarili su veličanstvenu pobedu nad Ružomberokom rezultatom 5:1, čime su obezbedili svoju šestu uzastopnu titulu šampiona Slovačke, a ukupno 14. put u istoriji kluba. Uspeh je proslavljen pred 9.000 oduševljenih navijača koji su svojim prisustvom uveličali ovaj važan trenutak za klub.

Nakon godinu dana provedenih na pozajmici u Slovanu, Milan Borjan se oprostio od kluba kojem je bio važan član. Istekom pozajmice iz Crvene zvezde, Borjan se sada sprema za povratak u Beograd. Predsednik kluba, Ivan Kmotrik, istakao je Borjanovu izuzetnu podršku i doprinos tokom sezone, posebno naglašavajući njegov ključni doprinos u dvomeču sa Sviftom iz Luksemburga.

Emocije su kulminirale kada su navijači izrazili svoju naklonost prema Borjanu skandirajući „Borjane, ostani“, što je duboko dirnulo ovog iskusnog srpskog golmana. Pre same utakmice, Borjan je dobio posebno priznanje u vidu uramljenog dresa i nagrade za najboljeg golmana slovačke lige, čime je nastavio niz uspeha započet u Crvenoj zvezdi sa sedam uzastopnih titula.

Nakon velike pobede, igrači i navijači Slovana zajedno su proslavili osvajanje šampionata. Bivši kapiten Crvene zvezde dobio je prave ovacije od simpatizera kluba i nije propustio priliku da im se zahvali. Tokom slavlja, uzeo je mikrofon u ruke i poručio im:

Čestitam vam jer da nije bilo vas, ne bi bilo ni ovog uspeha. Hvala što ste pokazali ljubav, poštovanje i podršku. Hvala vam.

Sa ugovorom na još dve godine, Borjan se sada vraća među crveno-bele sa neizvesnom budućnošću. Iako je izvesno da će uslediti nova pozajmica, ostaje pitanje gde će nastaviti svoju uspešnu karijeru i mogućnost da ga Vladan Milojević želi nazad.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ŠK Slovan Bratislava (@skslovanbratislava)

2
5

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter