0
Košarka

FOTO: Printscreen/X

POZNATI NOVI DETALJI TUČE U SC „MILAN GUROVIĆ“: Trener i igrač proveli noć u Urgentnom centru!

Objavljeno: 17.05.24 u 17:57

U tuči je učestvovao i sam Milan Gurović

Tuča mladih košarkaša u Sportskom centru „Milan Gurović“ postala je predmet pažnje javnosti nakon nedavne utakmice između juniorskih timova KK Real i KK Vizura. 

U tuči je učestvovao i sam Milan Gurović. Prvo je pokušao da razdvoji mlade košarkaše i smiri situaciju, ali onda je i sam krenuo da deli udarce, a sada su u javnosti izašli novi detalji tuče.

Prema informacijama do kojih je došao i koje je podelio „Sport klub“, trener Vizure, Andrija Cvijović i jedan igrač ovog tima, proveli su noć u Urgentnom centru.

Takođe, nezvanična saznanja portala pomenute televizije, govore da se policija uključila u slučaj tek nakon što se vest pojavila u medijima.

Podsetimo, Gurović je poručio da je imao nameru da pokuša da spreči dalju eskalaciju incidenta, ali da je onda ugledao kako je jedan čovek iz delegacije Vizure „rvačkim zahvatom“ njegovog sina, a o tome više pročitajte OVDE.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter