0
AdmiralBet ABA Liga
Željko Obradović

FOTO: Starsport

OBRADOVIĆ SE OBRATIO GROBARIMA: Evo šta je trener Partizana poručio navijačima pred meč sezone!

Objavljeno: 17.05.24 u 16:36

Partizan nije uspeo da napravi brejk i sada će morati da spasi dve meč lopte Crvene zvezde

Uskoro će se odigrati treća utakmica finalne serije plej-ofa ABA lige gde Partizan u nedelju dočekuje Crvenu zvezdu u Beogradskoj areni.

Trenutna situacija je takva da Zvezda ima 2:0 i samo je jedna pobeda deli od titule, a crno-beli će to pokušati da spreče.

Trener Partizana Željko Obradović je svestan je greška iz prethodne dve, pozivajući da taj duel prođe u sportskoj atmosferi.

Treća utakmica… Poprilično je jasno zbog čega smo izgubili prethodne dve utakmice, nije velika filozofija, mislim da je svima jasno. Treba da se pripremimo, uz maksimalno poštovanje prema protivniku i da prođe sve u fer i sportskoj atmosferi. Da se priča isključivo o košarci. Pozivam ovom prilikom navijače da nas podrže i bodre kao što su to radili cele godine, i opet ponavljam, da sve bude u fer i sportskoj atmosferi – istakao je Obradović.

Džejms Naneli ističe da je pred njim izuzetno važna utakmica, ističe da nijedan predmet ne sme da padne na parket.

Pozdrav za sve sjajne navijače Partizana. Znate da nam predstoji veoma važna utakmica u nedelju, potrebno nam je da budete glasni, da navijate i budete nam podrška. Ali molim vas, nemojte da bacate bilo šta na teren. Kada smo igrali u Pioniru protiv Crvene zvezde, ništa nije bilo bačeno na teren, utakmica je bila čista, a bolji rival je odneo pobedu. Sada kada dolaze u našu kuću, moramo pokazati jednako poštovanje prema njima. Nemojte ništa bacati na teren, pustite nas da odigramo dobru utakmicu i neka se pitanje pobednika odluči na terenu – poručio je Naneli.

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter