0
AdmiralBet ABA Liga
KK Crvena zvezda - KK Partizan

during the Aba League Season 2023-2024 Final Game 2 match between Crvena Zvezda and Partizan at Aleksandar Nikolic hall on May 15, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Pedja Milosavljevic/Starsport.rs ©)

HOĆE LI SUDIJE OPET BITI U FOKUSU? Evo ko će deliti pravdu u trećem meču finala između Partizana i Crvene zvezde!

Objavljeno: 17.05.24 u 18:50

Zvezda ima 2:0 u seriji protiv Partizana

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde pripremaju se za treći meč finala ABA lige, koji će se odigrati u Beogradskoj areni. Crveno-beli imaju prvu meč loptu s obzirom na to da vode seriju 2:0. Kako saznaje Telegraf, poznati su arbitri koji će deliti pravdu na ovom odlučujućem susretu.

ABA liga je odlučila da promeni sve sudije za treću utakmicu, pružajući priliku trojici novih arbitara koji do sada nisu sudili finalne mečeve. Glavni sudija će biti Uroš Nikolić iz Srbije, dok će mu pomagati Milan Nedović iz Slovenije i Josip Radojković iz Hrvatske.

U prethodnim utakmicama, pravdu su delili različiti arbitri. Prvi meč sudili su Saša Pukl, Milivoje Jovčić i Luka Kardum, dok su drugi meč sudili Damir Javor, Uroš Obrknežević i Uroš Koljenšić.

Podsećamo, treći meč finala ABA lige između Partizana i Crvene zvezde igra se u nedelju, 19. maja, s početkom u 20:30 časova. Crvena zvezda će imati priliku da osvoji titulu ukoliko zabeleži još jednu pobedu.

3
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter