0
AdmiralBet ABA Liga
Crvena Zvezda - Partizan

James Nunnally Crvena Zvezda - Partizan Finale Kup Radivoja Koraca, KRK 17.2.2024. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

GOSPODSKA IZJAVA NANELIJA PRED TREĆI MEČ: „Nemojte bacati ništa na teren, utakmica u Pioniru je bila čista“

Objavljeno: 17.05.24 u 23:53

„Potrebno nam je da budete glasni, da navijate i budete nam podrška“

Finalna serija ABA lige između Crvene zvezde i Partizana donela je mnogo tenzija, a Zvezda trenutno vodi sa 2:0 u pobedama.

U nedelju od 20.30 na programu je utakmica broj tri. Serija se sada seli u Beogradsku arenu, gde će domaćin biti Partizan.

Tim povodom oglasio se jedan od najboljih igrača crno-belih, Džejms Naneli i apelovao na navijače da ne ubacuju ništa na teren, jer je tako bilo i u Pioniru.

Pozdrav za sve sjajne navijače Partizana. Znate da nam predstoji veoma važna utakmica u nedelju, potrebno nam je da budete glasni, da navijate i budete nam podrška. Ali molim vas, nemojte da bacate bilo šta na teren. Kada smo igrali u Pioniru protiv Crvene zvezde, ništa nije bilo bačeno na teren, utakmica je bila čista, a bolji rival je odneo pobedu. Sada kada dolaze u našu kuću, moramo pokazati jednako poštovanje prema njima. Nemojte ništa bacati na teren, pustite nas da odigramo dobru utakmicu i neka se pitanje pobednika odluči na terenu – rekao je Naneli.

18
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter