0
Evroliga

Vanja Marinkovic, #9 of Baskonia Vitoria-Gasteiz and Nikolaos Rogkavopoulos, #17 of Baskonia Vitoria-Gasteiz during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Maccabi Tel Aviv v Armani Milan at Stark Arena on April 11, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

TO JE TO: Marinković se oprostio od Baskonije – Sledeća destinacija Partizan!?

Objavljeno: 16.05.24 u 19:02

Pružao je odlične partije u dresu Baskonije.

Srpski reprezentativac Vanja Marinković danas se i zvanično oprostio od Baskonije i njenih navijača, kao i oni od njega. U dresu španskog tima Vanja je odigrao 198 utakmica i tokom tog perioda zaista ‘porastao’ kao igrač i podigao svoje partije na jedan viši nivo.

Dragi, navijači. Došao je momenat za rastanak. Od prvog, pa do poslednjeg momenta hvala vam za vašu bezuslovnu ljubav. Želim da se zahvalim svim osobama koje su mi pomogle da se ovde osećam kao kod kuće. Hvala svim mojim saigračima, trenerima, medicinskim radnicima i čitavoj organizaciji koji su me učinili boljim igračem i boljom osobom. Vitorija ostaje u mom srcu zauvek, kao i Baskonija za koju ću navijati svim srcem – napisao je srpski bek.

Očekuje se da će Vanja Marinković da krene put Partizana ovog leta.

2
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter