0
Košarka

Bruno Caboclo, #50 of Partizan Mozzart Bet Belgrade jump for the ball against Yago Dos Santos, #99 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade v Partizan Mozzart Bet Belgrade at Stark Arena on January 04, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PETROVIĆ OBJAVIO SPISAK: Jago i Kaboklo predvode Brazil!

Objavljeno: 16.05.24 u 20:40

Aco Petrović objavio je spisak igrača Brazila za predstojeći kvalifikacioni turnir

Selektor Brazila, Aleksandar Petrović, otkrio je spisak igrača koji će predstavljati nacionalni tim na predstojećem kvalifikacionom turniru u Letoniji početkom jula. Ovaj turnir će okupiti šest nacionalnih timova koji će se boriti za jednu vrednu vizu koja vodi na Olimpijske igre.

Na spisku su poznata imena poput Marselinja Uertasa, Bruna Kabokla i Jaga dos Santosa, ali tu su i neke mlade nade koje bi trebalo da budu budućnost ovog tima.

Brazil će se takmičiti u grupi sa Crnom Gorom i Kamerunom, dok će drugu grupu činiti Letonija, Gruzija i Filipini. Samo pobednik turnira će dobiti pravo da predstavlja svoju zemlju na Olimpijskim igrama u Parizu.

Očekuje se da će ovaj turnir doneti uzbuđenje i napetu borbu za kvalifikaciju, dok će Brazil pokušati da ostvari svoj cilj i izbori se za mesto na Olimpijskim igrama.

Među odabranima su Marselinjo Uertas, Raulzinjo, Jago dos Santos, Elinjo Karozo, Aleksej Borges, Žoržo do Santoš, Didi Lauzareda, Vitor Benite, Leo Merindli, Žui Deodato, Gabrijel Žao, Bruno Kaboklo, Žui Santoš, Tom Soareš, Lukas Dias, Žoao Markolo i Kristijalo Felisio – igrači na koje selektor Brazila, Aleksandar Petrović, računa za ovaj važan turnir.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter