0
Košarka
Luka Dončić konferencija

FOTO: Printscreen/Twitter

NAVIJAČI OKLAHOME VREĐALI DONČIĆA: Evo šta je on rekao o uvredama nakon meča! (VIDEO)

Objavljeno: 16.05.24 u 08:39

Razbio ih je Luka!

Košarkaši Dalasa ostvarili su impresivnu pobedu na gostovanju protiv Oklahome rezultatom 104:92, stigavši do vođstva od 3-2 u plej-of seriji. Glavni protagonista trijumfa bio je Luka Dončić, čiji je izvanredan nastup oduševio navijače.

Slovenački košarkaš je briljirao na terenu, postigavši tripl-dabl. Sa 31 poenom, 10 skokova i 11 asistencija, Dončić je bio nezaustavljiv, pokazavši svoje izuzetno umeće i dominaciju nad protivničkim timom. Međutim, njegova fantastična igra izazvala je negativne reakcije među domaćim navijačima, koji su se tokom meča obratili uvredama ka njemu.  Čitava dvorana je odzvanjala: „Luka, suc*s“


Nakon meča, novinarka je postavila pitanje Dončiću u vezi sa uvredama, na šta je on mirno odgovorio:

Sviđa mi se to, volim kada to pevaju, čini me boljim.

Samu sam se trudio da igram košarku. Samo sam se na to fokusirao. Nekad zaboravim da je to ono što volim. To je nešto što radim. Moj mentalni fokus je bio samo na tome, da igram košarku sa osmehom na licu – dodao je Luka.


 

12
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter