0
Domaći fudbal

Fudbal Super League season 2015-2016 Metalac v Crvena Zvezda Stadium Stadion Metalac-Gornji Milanovac Gornji Milanovac, 26.07.2015. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

BURNO U PRVOJ LIGI SRBIJE: Oglasio se Metalac – traže reakciju FSS i kazne za nameštanje utakmica!

Objavljeno: 16.05.24 u 14:18

Metalac traži reakciju

Burno je u Prvoj ligi Srbije prethodnih nedelja. UEFA je rešila da umeša svoje prste i ponovo donela u pitanje regularnost takmičenja.

Tako je UEFA podnela tri prijave, od kojih su dve protiv Tekstilca i jedna protiv Dubočice. Upravo to je bio povod Metalca iz Gornjeg Milanovca da se oglasi zvaničnim saopštenjem, pre svega zbog zbog regularnosti takmičenja u poslednja dva kola.

Kao što smo prethodne sedmice javno, pa i više puta ranije upozoravali da će se desiti – stigle su nove prijave iz UEFA povodom neregularnosti pojedinih mečeva Prve lige Srbije; a pitanje je da li će i to biti kraj. Pozivamo sve aktere da se časno i pošteno bore za bodove, u suprotnom će biti naneta ogromna, kako trenutna, tako i dugoročna šteta srpskom fudbalu. FK Metalac ponovo pita: kada će se doneti presude po prijavama UEFA? Ako se traži način da se iz jasno nameštenih utakmica abolira Mladost GAT, a da se sve svali na Tekstilac, ili nekog trećeg, oduzimanjem ponekog boda, koji nikoga ugroziti neće, mi na to i dalje nećemo ćutati.

– Pored toga, FK Metalac angažuje bivše sudijske internacionalce, koji inače za klupsku internu upotrebu posmatraju suđenja na našim utakmicama, i njihovi izveštaji su pozitivni u pogledu regularnosti mečeva u kojima mi nastupamo. Suđenje u tim utakmicama je korektno i čestitamo sudijama na tome. I dalje ćemo nastaviti to da pratimo. S nadom da će disciplinci imati snage, znanja i slobode da za prethodna teška dela protiv fudbala, kazne sve odgovorne drakonski za nauk, upućujemo ovo saopštenje uz častan sportski pozdrav celoj fudbalskoj javnosti – stoji u zvaničnom saopštenju kluba iz Gornjeg Milanovca.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter