0
Olimpijske igre Pariz 2024

FOTO: Printscreen/YouTube

ALEKSANDAR VUČIĆ PONOSAN NA JOKIĆA I ĐOKOVIĆA: Želi čak dve pobede protiv Amerikanaca!

Objavljeno: 16.05.24 u 23:23

Predsednik Srbije ponosan je na uspehe Nikole i Novaka

Predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić gostovao je večeras u emisiji „Četvrtkom u 9“, gde je između ostalog govorio i o sportskim temama.

On se dotakao činjenice da je Nikola Jokić nedavno postao treći put najkorisniji igrač NBA lige i da je samim tim Srbija posle Amerike postala najdominantnija kada su nagrade za najbolje u pitanju.

– Danas su napravili kartu, Srbija posle Amerikanaca je najdominantija na svetu kada je reč o MVP igračima. Tu su Nemac, Dirk Novicki, kao i Stiv Neš koji je Kanađanin, a Adetokumbo je bio dva puta. Bio je i Kamerunac, Embid. Nema niko više od stranaca, na ponos Srbije. Prosto je neverovatan čovek i igrač, neverovatna mentalna snaga kao kod Novaka Đokovića, koji je isto ponos Srbije. Mnogo im hvala za sve što rade.

Predsednik Vučić nada se i pobedi nad Amerikancima na Olimpijskim igrama u Parizu.

– Ja se nadam, a posebno se spremam za to da pobedimo američki drim-tim. Ajde, da ih pobedimo ne jednom, nego dva puta. Plašim se Kanađana, plašim se Šeja Gildžesa-Aleksandera iz Oklahome.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter