0
Košarka
Nikola Jokić

FOTO: Printscreen/Twitter

VELIKO SLAVLJE U DENVERU: Nikoli Jokiću uručena MVP nagrada, luda reakcija njegovih saigrača! (VIDEO)

Objavljeno: 15.05.24 u 08:23

Zasluženo priznanje je stiglo u ruke Nikole Jokića

Nikola Jokić, zvezda Denver Nagetsa, dobio je još jedno prestižno priznanje pre nego što je krenuo na teren u petom meču polufinala Zapada protiv Minesote. Neposredno pre početka utakmice, Jokiću je uručen MVP trofej, nagrada koju je nedavno osvojio, nagrada koja potvrđuje njegovu dominaciju na košarkaškom terenu.

Ovo je već treći put da se Jokiću dodeljuje ovaj trofej, čime je pokazao svoju izuzetnost i konstantnost u igri. U ovogodišnjem nadmetanju, Jokić je bukvalno „pomeo“ konkurenciju, ostavivši iza sebe imena poput Šeja Gildžusa-Aleksandera i Luke Dončića.

Nakon što je primio nagradu od komesara NBA lige Adama Silvera, Jokić je bio okružen svojim saigračima koji su mu pružili podršku i zajedno proslavili ovaj veliki trenutak.

Ovo priznanje dolazi kao potvrda izvanredne sezone koju je Jokić imao. Sa prosečno 26,4 poena, 10,8 skokova i 8,3 asistencije po meču tokom 72 utakmice ligaškog dela sezone, Jokić je pokazao svoju sposobnost da dominira u svim aspektima igre, čime je zasluženo završio kao drugoplasirani tim u Zapadnoj konferenciji.

Ovaj trenutak slavi se ne samo u Denveru, već i širom košarkaškog sveta kao još jedan dokaz Nikoline neosporne nadmoćnosti na terenu.

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter