2
Domaći fudbal
FK Partizan

Ghayas Zahid (C) celebrates after scoring a goal during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Partizan and Vojvodina at stadium FK Partizan (JNA) on December 02, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN SE OSIPA NA SVE STRANE: Posle Saldanje i Kanutea, još jedan igrač napušta Humsku ovog leta!

Objavljeno: 15.05.24 u 12:07

Sada je izvesno da će Partizan izgledati potpuno drugačije naredne sezone

Partizan je tokom zimske pauze precrtao Frenka Kanutea iz svojih planova, a istu sudbinu očekuje i Natan de Medina nakon završetka sezone, saznaje Telegraf. Belgijski defanzivac izrazio je nezadovoljstvo uslovima u srpskom fudbalu, ističući loše terene i ambijent na utakmicama u Superligi kao razloge za svoj odlazak.

De Medina je još pre mesec i po dana obavio razgovor sa trenerom Igorom Duljajem, najavivši da neće ostati u Partizanu bez obzira na promene u njegovom statusu. Iako ima opciju produžetka ugovora na još godinu dana, planira da napusti klub na kraju sezone.

Naglašava da neće praviti probleme na treninzima i da će profesionalno odraditi sezonu do kraja. Iako je tokom zimskih priprema pokazao određeni kvalitet, povreda i privatni problemi su ga sprečili da ostvari veći uticaj na terenu. Za sada je odigrao samo dva meča u Kupu Srbije.

Što se tiče Frenka Kanutea, njegov boravak u Partizanu obeležili su oscilacije u igri i problemi van terena. Nakon početnog obećavajućeg perioda, upliv u noćni život Beograda ga je koštao daljeg napretka. Iako je klub pokušao da mu pomogne, nije uspeo da se vrati na pravi put.

Duljaj ga je precrtan iz tima, a klub je angažovao Leonarda Ovusua kao zamenu. Kanute je pao u drugi plan i koristio se samo kada je bilo neophodno. Sada, sa novim trenerom Albertom Nađom, situacija može biti drugačija, ali Kanute se suočava sa većim pritiskom i odgovornošću.

8
8

2 Komentara

  1. Sto se tice Partizana i prelaznoga perioda, valja uvjek napraviti dobru analizu rezultatta i igre i planski pristupiti dovodjenju i zadrzavanju igraca . Mislim da niti jedan igrac odbrane osim golmana ne zasluzuje dres mojega kluba Partizana i da sve treba zamjeniti novim igracima boljih predispozicija za igru u odbrani. Novi igraci bi trebali imati: visinu, skok igru, duel igru, brzinu razmisljanja, brzinu kretnje, Prvi korak, igru u svim pravcima , kratki i dugi pas, disciplinu u igri, odgovornost i dobru fudbalsku skolu. To mora obavezno imati svaki selektovani igrac Partizana, bilo od kuda dolazio u klub. Sve to se ljepo uocava kod strannih igraca, koji dolazi u klub za razliku od domacih igraca gdje je prilicno od toga zanemarenno.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kanute je najtale tovaniji od svih zadnjih veznog, ali I’ma jedan ozbiljan problem. On iznenada zbog nefokusa gubi loptu I to kosta ekipu. Ali jeste vrlo talentovan.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter