0
ATP
Novak Đoković

PARIS, FRANCE - NOVEMBER 05: Novak Djoković of Serbia during the finals match against Grigor Dimitrov of Bulgaria on day seven of the Rolex Paris Masters at Accor Arena in Bercy on November 05 in Paris, France (Photo by Andrija Sokovic/Starsport)

NOVAK IGRA TURNIR PRED ROLAN GAROS? Švajcarci tvrde – dva poziva Tipsarevića menjaju sve!

Objavljeno: 15.05.24 u 16:14

Videćemo koliko ima istine u ovome

Novak Đoković nalazi se u Beogradu i priprema se za naredne obaveze. Iako mnogi misle da će to biti Rolan Garos, srpski as možda nastupi i na turniru koji se igra neposredno pred drugi grend slem u godini.

Švajcarski medij „Blik“ navodi da je Đokoviću potrebno još tenisa pred Rolan Garos i da je turnir u Švajcarskoj koji se održava od ponedeljka idelna prilika za to. Ali priznaju da još uvek ništa nije gotovo oko dolaska Srbina na obalu jezera.

Ako Srbin želi da se iznenada pojavi u Ženevi kontakt ne bi bio previše komplikovan jer je on dobar prijatelj Janka Tipsarevića koji je nekadašnji dubl partner Rajnera Šitlera, suvlasnika turnira. Dva telefonska poziva su dovoljna da Đoković dobije specijalnu pozivnicu – navodi se u tekstu Blika.

Podsetimo, Novak je prošao kroz pregled u Urgentnom centru u Beogradu i dobio sve uredne nalaze nakon incidenta u Rimu, gde je pogođen flašicom tokom meča, sve analize pokazuju da je dobro.

Ženeva ima tri specijalne pozivnice koje može da podeli. Jedna ide Endiju Mariju, a drugu želi Mateo Beretini. Za treću se prijavio Grigor Dimitrov, ali sigurno je da je svako od njih manje ime od Novaka i organizatori turnira bi jedva sačekali da ga vide na svojoj šljaci.

0
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter