0
Košarka
Nikola Jokić

FOTO: Twitter/@nuggets

JOKIĆEV MRZITELJ SE OGLASIO: „Ovo je kazna šta on radi ovim ljudima“

Objavljeno: 15.05.24 u 12:56

Jokićeva MVP nagrada je mescima bila glavna tema medija u Americi

Nikola Jokić je ponovo oduševio košarkaški svet svojom impresivnom igrom u pobedi Denver Nagetsa nad Minesotom, donoseći timu vođstvo od 3:2 u seriji polufinala NBA lige. Jokić je briljirao na terenu sa 40 poena, 13 asistencija i sedam skokova, što je privuklo pažnju i nekadašnjeg NBA igrača i poznatog „hejtera“ srpskog košarkaša, Kendrika Perkinsa.

Iako Perkins nije poznat po pozitivnim komentarima o Jokiću, ovoga puta morao je da mu oda poštovanje za izvanredno izvođenje na terenu.

Ovo je kazna šta Jokić radi ovim ljudima! Bože, blagoslovi Ameriku – napisao je Perkins.

Ovaj komentar je iznenadio mnoge, s obzirom na Perkinsovu istoriju negativnih stavova prema Jokiću, uključujući nedavanje glasa srpskom košarkašu za najboljeg igrača lige, kao i sporne izjave o Jokiću kao belom igraču.

Jokićeva dominacija na terenu ne samo da je impresionirala navijače, već je izazvala i poštovanje čak i kod onih koji su mu ranije bili kritični. Ovo je samo još jedan dokaz njegovog izuzetnog talenta i uticaja u NBA ligi.

3
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter