0
AdmiralBet ABA Liga
Dončić

FOTO: Dallas Mavericks/X

DONČIĆ PRATI FINALE ABA LIGE: NBA zvezda poslala poklon igraču Zvezde pred drugi okršaj sa Partizanom! (FOTO)

Objavljeno: 15.05.24 u 12:35

Dončić će do kraja navijati za Zvezdu

Košarkaš Dalasa, Luka Dončić (25), je poslao tri para patika svom nekadašnjem saigraču Treju Tompkinsu (33), koji trenutno brani boje Crvene zvezde, čiji je Slovenac veliki navijač.

Dončić i Tompkins su zajedno igrali u Realu iz Madrida, a sada je Dončić pokazao da i dalje neguje prijateljstvo sa svojim bivšim saigračem. Amerikanac je na svom Instagram profilu objavio sliku poklona i zahvalio Luki, naglašavajući kako ceni gest i planira da nosi patike tokom finala ABA lige.

Trej Tomkins patike
FOTO: Printscreen/Instagram

Cenim mali brate. Ove će izgledati dobro na meni u finalu ABA lige – napisao je Tompkins na društvenoj mreži.

Dončić je očigledno izabrao pravi trenutak za poklon, pošto je stigao uoči večitog derbija između Crvene zvezde i Partizana. Zvezda Dalasa je poznata po tome što često prati utakmice Crvene zvezde, a kako je Dončićev otac, Saša, takođe veliki navijač crveno-belih, nije iznenađujuće što je Luka pokazao svoju podršku svom omiljenom klubu.

Crvena zvezda će dočekati Partizan u „Pioniru“ u drugoj utakmici finala ABA lige, a trenutno vodi u seriji sa 1-0. Ovo će biti još jedan uzbudljiv duel u kojem će se Tompkins nadati da će njegov tim osvojiti titulu, možda čak i noseći Dončićeve patike kao srećnu amajliju.

6
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter