1
Domaći fudbal
FK Crvena zvezda

FOTO: Starsport

ZVEZDINA LEGENDA NEMA DILEMU: „Sedam vezanih titula je posledica dobre organizacije kluba!“

Objavljeno: 14.05.24 u 16:35

Zvezda zaista dominira srpskim fudbalom

Slobodan Marović, legendarni fudbaler Crvene zvezde, čestitao je igračima i stručnom štabu sedmu uzastopnu osvojenu titulu, istovremeno izražavajući ponos zbog 35. titule u istoriji kluba. Marović je naglasio veličinu dostignuća Crvene zvezde tokom prethodnih sedam godina, ističući klupsku organizaciju, predanost igrača i rad stručnog tima.

Zaista veliki uspeh Crvene zvezde. Zasluge idu klubu počev od organizacije, igrača i stručnog štaba povodom svih ostvarenih rezultata u prethodnih sedam godina. Toliki broj vezanih titula nije ni malo lako osvojiti. Čestitam Crvenoj zvezdi na ogromnom podvigu. Zvezda je u poslednjih sedam godina, od prve titule pa do poslednje, napravila odličnu organizaciju unutar kluba i konstantno se kreće uzlaznom putanjom – rekao je Slobodan Marović i nastavio:

Biće potrebno još mnogo truda da se postignu još značajniji rezultati u Evropi. Ako se bude nastavilo ovako krupnim koracima, nadam se da će Zvezda stići do još većih rezultata, pre svega na međunarodnoj sceni. Cilj svih nas koji volimo i kojima je Zvezda u srcu jeste da u skorijoj budućnosti vidimo iskorak u evropskim takmičenjima. Naravno da su podjednako bitni prvenstvo i kup, te još jednom čestitam Crvenoj zvezdi.

Uz čestitku za osvojenu titulu, Marović je pozvao navijače da se pridruže proslavi na stadionu „Rajko Mitić“ i podrže ekipu u finalu Kupa Srbije protiv Vojvodine.

Titula je osvojena, a pred ekipom je Kup Srbije. Vojvodina je vrlo dobar tim, te se mora ući maksimalno borbeno kako bi se osvojilo takmičenje. Ako sve bude bilo kako treba očekuje nas slavlje duple krune – jasan je Slobodan Marović i dodaje:

– Pozivam sve navijače Crvene zvezde da dođu na proslavu titule, verujem će biti fantastično. Nažalost neću moći da budem na Marakani, ali sigurno ću biti uz klub i igrače. Slavićemo titulu sa distance, a nadam se i duplu krunu!

Slobodan Marović ostaje simbol ne samo sportskih uspeha Crvene zvezde, već i trajne posvećenosti i ljubavi prema klubu, čija se slava i dalje širi kao inspiracija za nove generacije navijača i sportista.

1
0

1 Komentara

  1. Najbolji komentar na te titule daju klubovi u Evropi kad nas izvuku, pune nas gde stignu, a vi se hvalite organizacijom i snagom kluba , sramota.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter