1
AdmiralBet ABA Liga
nikola topić

FOTO: SC Derby/Filip Roganović

ZVEZDA SE KONAČNO OGLASILA: Ovo je pravo zdravsteno stanje Nikole Topića!

Objavljeno: 14.05.24 u 17:06

Topić je doživeo tešku i nezgodnu povredu na derbiju protiv Partizana

Nikola Topić, perspektivni mladi plejmejker Crvene zvezde, izazvao je zabrinutost u košarkaškoj javnosti nakon što je ostao povređen na parketu tokom prvog meča finala ABA lige protiv Partizana.

Nakon trenutka tišine u hali i iznošenja Topića sa terena, Crvena zvezda se oglasila dan nakon utakmice kako bi obavestila javnost o stanju povrede svog igrača.

KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava javnost da je nakon inicijalnih lekarskih pregleda utvrđeno da povreda Nikole Topića trenutno ne zahteva hiruški zahvat (operaciju).

Međutim, ova vrsta povrede zahteva kraće mirovanje zbog koga naš prvotimac neće moći da pomogne timu u narednim utakmicama.

O svim daljim koracima u oporavku našeg Nikole Topića, klub će blagovremeno obaveštavati javnost – stoji u saopštenju kluba sa Malog Kalemegdana.

Iako vest oslikava olakšanje što operacija nije neophodna, odsustvo Topića će svakako predstavljati izazov za ekipu u narednim mečevima. Navijači Crvene zvezde će sa nestrpljenjem pratiti najnovije informacije o oporavku mladog talenta i njegovom povratku na teren.

18
9

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter