0
Fudbal
Dragan Stojković Piksi

Serbia's head coach Dragan Stojkovic celebrates during Group G UEFA EURO 2024 qualifications football match between Serbia and Montenegro in Belgrade, Serbia, on Oct. 17, 2023. (photo by Pedja Milosavljevic)

SJAJNE VESTI ZA PIKSIJA: Srbija će ipak moći da računa na štopera na Evropskom prvenstvu!

Objavljeno: 14.05.24 u 20:56

Srbija ipak neće biti oslabljena u Nemačkoj

Srđan Babić, fudbaler Spartaka, blizu je povratka na teren nakon što je privodio kraju terapiju u Beogradu. Iako je povreda delovala kao kraj sezone za ovog iskusnog štopera, najnovije informacije sugeriraju bolje prognoze.

Prema izvorima Meridiansporta„, Babić naporno radi na lečenju i individualnom treningu, a očekuje se da se vrati u Moskvu tokom vikenda kako bi bio na raspolaganju treneru Vladimiru Sliskoviću.

Postoji mogućnost da Babić zaigra u poslednjem kolu ruske Premijer lige protiv Orenburga, što bi značilo da će biti spreman za nadolazeće Evropsko prvenstvo. Babić je od dolaska u Spartak bio ključni igrač, a njegova prisutnost na terenu mogla bi biti važna za srpsku reprezentaciju.

Srđan Babić je tokom karijere nastupao za više klubova, uključujući Almeriju, Familikao, Real Sosijedad, Reus, Vojvodinu, Crvenu zvezdu i Borac iz Banja Luke. Takođe je bio deo omladinske reprezentacije koja je osvojila Svetsko prvenstvo u Novom Zelandu. U seniorskoj reprezentaciji Srbije odigrao je osam utakmica i postigao jedan gol.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter