0
ATP

Hamad Medjevoci (FOTO: Starsport)

MALO JE FALILO DA SE DESI SENZACIJA: Borio se Hamad kao lav, ali ipak je na kraju izgubio od Medvedeva!

Objavljeno: 13.05.24 u 22:25

Pokazuje Međedović da njegovo vreme tek dolazi!

Ruski teniser Danil Medvedev je pobedio našeg Hamada Međedovića na turniru u Rimu. Nakon tri napeta seta, rezultat je bio 7:6, 2:6, 7:5 u korist Medvedeva, koji je time osigurao svoje mesto u osmini finala turnira.

Međedović je pružio žestok otpor, posebno u prvom setu gde je došlo do izuzetno uzbudljivih trenutaka. Iako je Medvedev uspeo da stigne do ranog brejka, Međedović nije odustajao, uzvraćajući istom merom i čak preokrenuvši rezultat u svoju korist. Međutim, ruski teniser nije dopustio da prednost potraje dugo, uspevši da se vrati i osvoji prvi set u taj-brejku.

Drugi set doneo je obrt kada je Međedović uspeo da oduzme servis Medvedevu i postavi sebi povoljan rezultat. Uz sjajnu igru, uspeo je da dodatno uveća prednost, vodeći meč u treći set.

Iako je Medvedev uspeo da napravi ključni brejk u trećem setu, Međedović nije odustajao, vraćajući se u meč i stvarajući veliku dramu ka kraju. Ipak, ruski teniser je sačuvao svoj fokus i izborio se za pobedu.


 

 

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter