0
Košarka

FOTO: Printscreen/X

EDVARDS „SKINUO KAPU“ JOKIĆU: „On je najbolji košarkaš na svetu, teško je…“ (VIDEO)

Objavljeno: 13.05.24 u 13:25

Velike reči Edvardsa

Košarkaši Denver Nagetsa savladali su Minesota Timbervulvse i izjednačili u seriji na 2:2, a najzaslužniji za trijumf gostiju bio je Nikola Jokić.

Srbin je meč završio sa 35 poena, sedam skokova, sedam asistencija i tri ukradene lopte, a posle meča hvalio ga je i najbolji igrač Minesote, Entoni Edvards, koji je takođe odigrao izvanredno postigavši 44 poena. 

Pogodili su neke teške šuteve. Mislim da nam je mnogo naškodila ona serija krajem druge četvrtine, koja je počela od moje glupe izgubljene lopte. Imali smo mnogo prilika da pobedimo, ali načinili smo neke greške – rekao je Edvards i dodao:

– Imaju najboljeg igrača na svetu, a lopta je kod njega u rukama sve vreme. Svaki put kada napraviš grešku, on je vidi, teško je boriti se sa time.

Edvards je imao šta da kaže i Džamalu Mareju.

– Rekao sam mu da volimo to, da nastavi da priča tako, da ja to volim. Nije mi ništa odgovorio, ali prilično sam siguran da me je čuo, da su me čuli, mi živimo za takve stvari.

Serija se sada ponovo seli u Denver gde će se u utorak na sredu u 04.30 odigrati peta utakmica ove serije.

– Ne mislim da oni imaju bilo kakav momentum – mi smo dobili dve utakmice, oni su dobili dve utakmice. Srećan sam što se takmičimo na najvišem nivou – da je sledeća utakmica sutra, bio bih spreman. Biće zabavno – istakao je Edvards.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter