0
ATP
Novak Đoković

FOTO: @ROLEXMCMASTERS/X

MEČ ZA ZABORAV: Đoković završio takmičenje u Rimu!

Objavljeno: 12.05.24 u 16:23

Nije Nole ličio na sebe..

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, doživeo je neuspeh u trećem kolu Mastersa u Rimu! Danas je protiv našeg asa bio uspešniji Alehandro Tabilo, pobedivši ga sa 2:0 u setovima (2:6, 3:6).

Ovo je bio meč koji će Đoković želeti da zaboravi što je pre moguće, jer nije pokazao svoj uobičajeni nivo igre! Publika u Rimu, kao i gledaoci pred malim ekranima, bili su zapanjeni ovakvim izdanjem Đokovića.

Od samog početka meča, Novak nije uspevao da pronađe ritam, delovao je nekoncentrisano, kao da žuri da završi meč dok je Tabilo koristio svaku priliku i stvarao velike probleme. Brzo je osvojio prvi set napravivši dva brejka, dok je u drugom setu situacija bila slična.

Iako je Đoković pružio više otpora u drugom setu, to nije bilo dovoljno da savlada „žilavog“ Čileanca.

Da podsetimo, Đoković je u prvom kolu bio slobodan, dok je drugo kolo prošao bez većih poteškoća, iako je Mute pravio haos na terenu, svađajući se sa sudijom i lomeći rekete. Ipak, Đoković je trijumfovao sa 6:3, 6:1.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter