1
AdmiralBet ABA Liga
Jago Dos Santos - Bruno Kaboklo

FOTO: Starsport

BRAZILCI STAVILI DRUGASTVO PO STRANI: Kaboklo sve šokirao svojom izjavom o Jagu, nakon velikog prijateljstva!

Objavljeno: 12.05.24 u 15:12

Kaboklo je imao jasnu poruku za svog zemljaka

Uoči prvog meča finala ABA lige između Partizana i Crvene zvezde, centar crno-belih Bruno Kaboklo izrazio je svoje uzbuđenje zbog učešća u finalnoj seriji.

Ovo će biti Kaboklov prvi put da se takmiči u finalu ABA lige, a brazilski centar izrazio je očekivanje da će finale biti intenzivno iskustvo.

Ovo će biti moje prvo iskustvo igranja finala, ali momci su mi rekli sve. Upozorili su me… Da će biti ludo, da ovo što smo do sada videli, nije bilo ni zagrevanje za finale. Finale će biti totalno drugačije – rekao je Kaboklo za Meridian sport.

Osvrnuo se i na nedavnu majstoricu polufinala protiv Budućnosti, opisujući je kao „ludu“, ali ističući da će u finalu biti još intenzivnije.

Za mene će to biti prvi put, ali momci su me upozorili i veoma sam uzbuđen – dodao je.

Kaboklo će se suočiti i sa svojim prijateljem i saigračem iz reprezentacije Brazila, Jagom dos Santosom, koji će biti protivnik u finalu.

Iako nismo baš toliko bliski sada, fokusirani smo na ove plej-of serije. Takmičićemo se jedan protiv drugog – zaključio je Kaboklo.

8
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter