0
Evropske lige

FOTO: Printscreen/X/Fabrizio Romano

SITI SVE BLIŽI TITULI: Joško Gvardiol u centru pažnje!

Objavljeno: 11.05.24 u 16:35

„Građani“ na dva koraka od novog naslova!

Fudbaleri Mančester Sitija dominirali su na „Krejven Kotidžu“ u susretu protiv Fulama, ostvarivši ubedljivu pobedu rezultatom 4:0, u okviru prvog meča 37. kola Premijer lige. Ova pobeda dodatno je ojačala njihovu poziciju na vrhu tabele, sada sa 85 bodova, što je za dva boda više od drugoplasiranog Arsenala.

Junak utakmice bio je Joško Gvardiol, hrvatski defanzivac, koji je postigao dva gola u mrežu Fulama. Prvi gol postigao je već u 13. minutu, nakon duplog pasa sa Kevinom de Brujneom, dok je drugi gol postigao u 71. minutu, čime je zacementirao pobedu svog tima. Pored Gvardiola, u listu strelaca upisali su se i Fil Foden u 59. minutu, kao i Hulijan Alvarez iz penala u sedmom minutu nadoknade, koji je doveo do isključenja igrača Fulama, Isa Diopa.

Nakon ove ubedljive pobede, Mančester Siti nastavlja sa svojim izazovima, sa dva preostala meča u ligi protiv Totenhema u Londonu u utorak, kao i protiv Vest Hema na svom terenu „Etihadu“ naredne nedelje. Pored toga, očekuje ih i finale FA kupa 25. maja, gde će se suočiti sa gradskim rivalom Junajtedom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter