0
Košarka
Nikola Jokić

FOTO: Twittter/@nuggets

NIKOLA MU TRN U OKU: NBA šampion ponovo udario na Jokića i Denver!

Objavljeno: 11.05.24 u 08:26

Kendrik Perkins poznat je po redovnim kritikama na račun Nikole Jokića

Denver Nagetsi su pružili impresivnu partiju protiv Minesota Timbervulvsa, slaveći u trećoj utakmici polufinala Zapadne konferencije i tako vrativši jedan od dva brejka koje su Vukovi napravili na startu serije u Koloradu.

Nikola Jokić, trostruki MVP, ponovo je bio ključni igrač Denvera, završavajući utakmicu sa 24 poena, 14 skokova, devet asistencija, tri blokade i tri ukradene lopte. Njegov nedostatak jedne asistencije do tripl-dabla dodatno je naglasio značaj njegove igre.

Međutim, nije svima bilo zadovoljstvo gledati Jokićevu dominaciju, posebno ne Kendriku Perkinsu, koji je poznat po svojim kritikama na račun srpskog centra. Perkins je prethodno najavio da će Timbervulvsi očistiti Nagetse sa 4-0, ali Denver je uspeo da ga razočara.

Perkins se oglasio na društvenim mrežama nazivajući ovu utakmicu „velikim razočaranjem“. Njegova dugogodišnja kritika Jokića nije promenila ishod utakmice, što jasno pokazuje da srpski as ne mari za Perkinsove komentare.

Nagetsi će imati novu priliku da potvrde svoju snagu i rastuže Perkinsa u narednoj utakmici, koja je zakazana za noć između nedelje i ponedeljka, kada će pokušati da vrate i drugi brejk u Mineapolisu. Ova serija obećava još uzbuđenja, a Jokićeva igra i dalje ostaje fokus Denverovog nastupa.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter