0
Košarka
nikola jokić

FOTO: X/ @nuggets

NIKO KAO ON: Istorijske brojke Nikole Jokića!

Objavljeno: 11.05.24 u 09:45

Jokić je odigrao istorijsku partiju u pobedi protiv Minesote

Denver Nagetsi su ostvarili važnu pobedu nad Minesota Timbervulvsima, smanjujući zaostatak u seriji na 2-1 zahvaljujući ubedljivom trijumfu od 117:90. Međutim, ovaj meč nije bio samo o pobedi Denvera, već i o nestvarnoj utakmici njihovog centra i MVP-a NBA lige, Nikole Jokića.

Jokić je bio nezaustavljiv na terenu, postigavši 24 poena, uhvativši 14 skokova, beležeći devet asistencija, tri ukradene lopte i tri blokade. Ove brojke su nezapamćene u istoriji NBA plej-ofa, što samo dodatno ističe njegovu izuzetnost i uticaj na igru.

Nakon solidnog prvog poluvremena, Jokić je u drugom delu igre dosegnuo vrhunac svoje forme, odgovarajući na sve kritike koje su mu upućene, posebno nakon prethodne utakmice. Njegova perfektna igra u drugom poluvremenu nije samo donela pobedu Denveru, već je i uticala na moral ekipe, dok su Nagetsi sada ponovno u trci za prolaz u finale Zapadne konferencije.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter