1
Domaći fudbal

Fudbal Jelen super league season 2013-2014 Crvena Zvezda v Rad Dragan Mrdja (C) celebrate the goal with Nenad Milijas Savo Pavicevic Nejc Pecnik Filip Kasalica Darko Lazovic and Milos Ninkovic Beograd, 05.03.2014. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

JEDNOM KLUBU DRŽAVA NIJE PLAĆALA UEFA LICENCE: „Da nismo sami uzeli titulu, ko zna šta bi bilo sa Zvezdom“!

Objavljeno: 11.05.24 u 12:10

Jedan od najvećih Zvezdaša koji su u ovom veku nosili dres kluba sa Marakane.

Miloš Ninković je poznat kao jedan od retkih fudbalera koji nije imao samo prazne reči, nego je zaista ispunio obeđanje i došao u Crvenu zvezdu kada je bilo najpotrebnije.

U intervjuu za australijski SBS program na srpskom jeziku, nekadašnji reprezentativac je bio jasan.

„Sada je lako doći u Crvenu zvezdu kada igra Ligu šampiona. Najžalije mi je što nismo imali priliku da uđemo u Ligu šampiona, ne kažem da bismo ušli, ali samo da smo imali tu priliku. Nemam ništa protiv toga što je sada država platila licencu Partizanu, ali mi je krivo što tada nije pomogla Crvenoj zvezdi… Ta generacija, to drugarstvo je bilo nešto neverovatno. Svi su znali da su došli u klub u kojem nema velikih ugovora. Neki su došli da spasu karijeru, neki jer vole klub, a strance smo brzo naučili šta je Crvena zvezda. Držali smo se zajedno i ta titula mi je najdraža u karijeri“ – rekao je popularni Nine.

„Da je Partizan te godine uzeo titulu mislim da bi prestigao Zvezdu po broju titula i pitanje je šta bi se desilo sa klubom… Zvezda je sada ozbiljan klub koji igra Evropu, ima sedam titula u nizu, dovode se igrači sa ozbiljnim ugovorima… Ja sam došao da osvojim titulu. Na konferenciji sam rekao da nisam Mesi i da se ne očekuju čuda od mene, ali da sam tu da pomognem koliko mogu. I ovaj ožiljak (na glavi) koliko god da je ružan, za mene je najlepši jer me podseća na tu godinu sa Crvenom zvezdom“, slikovito je objasnio Ninković

38
5

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter