0
AdmiralBet ABA Liga

Zeljko Obradovic, Head Coach of Partizan Mozzart Bet Belgrade and Ioannis Sfairopoulos, Head Coach of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Crvena Zvezda at Stark Arena on October 26, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

(ANKETA) KOJI KLUB IMA BOLJE SUĐENJE U ABA LIGI: Da li jedan od večitih rivala ima veću pomoć sudija u regionalnom takmičenjui?!

Objavljeno: 11.05.24 u 13:06

Pa da rešimo dilemu.

Sada kada nas čeka novo finale regionalne lige u košarci u kome su učesnici večiti, znamo da sledi pet utakmica košarke, ali i gomile papira, saopštenja, obračanja i sličnih stvari koje idu uz to sada već treću sezonu uzastopno.

Ko ima bolje suđenje u ABA ligi?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Crvena zvezda i Partizan od ponedeljka kreću svoje treće međusobno finale za jadranski trofej.

 

Naravno, glavna tema tih obraćanja je uvek suđenje, a večiti rivali i pored milionskih istorijskih budžeta, uvek nađu razlog da su nezadovoljni, pa su sudije najčešće na udaru.

Ipak, stiče se utisak da je to iz godine u godinu sve više opravdano, jer je suđenje u celokupnoj evropskoj košarci na istorijskom minimumu kvaliteta, a kriterijum je imaginarna reč deluje.

Samim tim, koji od večitih rivala, po vama, ima bolje suđenje u regionalnom takmičenju, te koji klub ima više razlogda za strepnju od delegiranih arbitara.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter