0
AdmiralBet ABA Liga
KK Cibona logo

FOTO: ABA liga

TUGA DO NEBA: Posle duge borbe sa teškom bolesti preminuo bivši igrač Cibone

Objavljeno: 10.05.24 u 15:56

Cibona je pogođena tragičnim vestima

Bivši košarkaš Cibone, Kori Vilijams, preminuo je u 46. godini od posledica raka debelog creva, potvrdile su vesti u Australiji.

Tragična vest potresa košarkaški svet, ostavljajući za sobom žaljenje i tugu. Vilijamsu je teška bolest dijagnostifikovana prošle godine, a javnost je dramatično obavestio o svojoj borbi krajem marta.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Corey Williams (@chomicide)

Šta god da je potrebno, ja ću uraditi. Šta god da je potrebno – poručio je tada, pokazujući hrabrost i odlučnost u suočavanju s izazovom.

Rođen u Njujorku 1977. godine, Vilijams je svoju košarkašku karijeru započeo u lokalnoj srednjoj školi. Njegova sportska putanja vodila ga je kroz različite timove, uključujući MCC- Pen Vali i Alabama Stejt koledž.

Iako nije izabran na NBA draftu 1999. godine, to nije pokolebalo njegovu strast i predanost igri. Naprotiv, nastavio je da gradi impresivnu karijeru koja je trajala sve do 2016. godine. Vilijams je ostavio dubok trag u košarkaškom svetu, a njegov borbeni duh i talenat zauvek će biti deo sportske istorije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter