0
AdmiralBet ABA Liga
KK Partizan - KK Budućnost

Partizan v Buducnost, ABA Liga, play off, plej of, basketball match between Partizan and Buducnost in Belgrade, Serbia on April 30, 2024. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PARTIZAN IGRA ZA SPAS SEZONE: Crno-beli pred Grobarima protiv Budućnosti traže vizu za finale sa Zvezdom!

Objavljeno: 10.05.24 u 10:34

Partizan čeka nimalo lak zadatak u Beogradu

Večeras u Areni očekuje nas uzbudljiva košarkaška drama, kako Partizan igra majstoricu protiv Budućnosti u polufinalu ABA lige. Pobednik ovog susreta plasira se u finale, gde već čeka Crvena zvezda.

Partizan se našao u neočekivanoj situaciji nakon izgubljene utakmice u Podgorici, što je dovelo do izjednačenja u seriji. Klub iz Humske sada je suočen s bitkom za opstanak u takmičenju i moraće da pruži svoj maksimum pred domaćim navijačima kako bi osigurao mesto u finalu. Za Partizan, poraz i propuštanje prilike za finale mogao bi imati dugoročne posledice, posebno u pogledu evropskih takmičenja.

Uoči ove ključne utakmice, trener Željko Obradović istakao je važnost sportskog i fer igre, pozivajući navijače da podrže ekipu, ali da se sve odvija u duhu sportskog nadmetanja.

S druge strane, Budućnost ulazi u meč s odlučnošću da iznenadi domaćina i ostvari svoj san o plasmanu u finale. Trener Andrej Žakelj ističe važnost pravog pristupa, energije i čvrstine kako bi se suprotstavili Partizanu na njihovom terenu.

Igrači očekuju izuzetno intenzivan meč, s obzirom na ulog koji je u pitanju. Kenan Kamenjaš, centar Budućnosti, ističe da iako je Partizan favorit, oni dolaze rasterećeni, ali s jasnim ciljem – pobedom.

Utakmica večeras će doneti odgovor na pitanje ko će se suočiti s Crvenom zvezdom u finalu ABA lige. Atmosfera će biti naelektrisana, a očekuje se da će obe ekipe pružiti sve od sebe do poslednjeg minuta.

Najava ovog meča podseća nas na prošlogodišnje iskušenje Partizana, koji je uspeo da pobedi u majstoricama i osvoji titulu. Sada im predstoji isti izazov, ali samo korak po korak može ih odvesti do uspeha.

1
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter