0
Košarka

Nikola Jokic Serbia - Italy, FIBA Eurobasket 2022, Evropsko prvenstvo u kosarci, round of 16, Srbija - Italija 11.9.2022. Berlin, Germany photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

STIGLE PORUKE I IZ SRBIJE: Savez čestitao Nikoli Jokiću!

Objavljeno: 09.05.24 u 10:25

Iz KSS-a su se oglasili putem društvenih mreža

Nikola Jokić, centar Denver Nagetsa, ostvario je još jedan istorijski uspeh, osvojivši svoju treću MVP titulu u NBA ligi, čime se pridružio ekskluzivnom društvu velikana ove igre koji su tri puta osvajali najprestižniji individualni trofej najjače košarkaške lige na svetu.

Čestitke stižu sa svih strana, a jedna od najznačajnijih dolazi iz srpske „Kuće košarke“. Košarkaški savez Srbije je u četvrtak uputio srdačnu čestitku Nikoli Jokiću.

Po treći put, najkorisniji igrač NBA lige je naš Nikola Jokić! Na taj način, reprezentativac Srbije je ispisao još jednu stranicu u istoriji našeg sporta, NBA lige i košarke na globalnom nivou. Ponosni na Nikolu! Čestitamo–  stoji u objavi Košarkaškog saveza Srbije.

Ova čestitka ne samo da slavi Jokićev izuzetan talenat i rad, već i ističe njegov značaj ne samo za srpsku košarku, već i za globalnu košarkašku zajednicu. Jokić je postao simbol inspiracije za mlade igrače širom sveta, dokazavši da se marljiv rad, posvećenost i strast prema igri isplate.

Ovaj istorijski trenutak ne samo da će biti upamćen u košarkaškim krugovima, već će biti upisan kao još jedan dokaz da se snovi mogu ostvariti uz predanost i upornost.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter