1
Domaći fudbal
FK Napredak - FK Partizan

head coach Ivan Stefanovic (L) Xander Severina (C) Nebojsa Bastajic referee sudija Stanko Ostracanin and Filip Krstic during the Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Napredak and Partizan at stadium Mladost on May 08, 2024 in Krusevac, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NIZAK UDARAC NAPRETKA: Čarapani bacili žestoku provokaciju na računa Partizana! (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 09.05.24 u 19:29

Otrovna strelica je iz Kruševca stigla u Humsku

Fudbaleri Napretka i Partizana su u Kruševcu odigrali nerešeno u okviru četvrtog kola plej-ofa Mozzart Bet Superlige Srbije 3:3.

Domaćin je imao prednost većim delom meča, ali su crno-beli autogolom Stevanovića u 90. minutu susreta ipak uspeli da iščupaju bod.

Očigledno nezadovoljni završnicom utakmice, a verovatno i sudijskim odlukama, admini YouTube kanala Napretka odlučili su da bace jednu provokaciju na račun Partizana.

Naime, na naslovnoj slici konferencije za medije nakon meča NapredakPartizan nalazi se slika čuvene izjave Milana Lole Smiljanića posle 128. večitog derbija sa Crvenom zvezdom.

FK Napredak YT
FOTO: Printscreen/YouTube

Smiljanić je tada dao čuvenu izjavu u kojoj je glavna rečnica bila – Ako ih nije sramota (prim. aut. Crvenu zvezdu) neka osvoje titulu – poručio je tada čuveni Lola, a očigledno su Čarapani to iskoristili da isprovociraju Partizan.

6
7
1 Komentara
  1. Posle dva derbija fudbaleri FK Partizan su u trecem shvatili da ne smeju da pobede, iako CZ ima skuplji tim..Nakon toga Partizan je pao, a stranci su ukapirali da Terziceve izjave o naredjenju da CZ mora biti prva nisu pale sa neba,.,.. Ali sa visine jesu.

    1
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter