0
Košarka

FOTO: X/ @nyknicks

NIKSI SRUŠILI INDIJANU: Uprkos pobedi imaju razloga za brigu!

Objavljeno: 09.05.24 u 11:50

Branson i Anunobi će biti pod znakom pitanja za gostovanje u Indijani

Njujork Niksi su nastavili svoj pobednički pohod u plej-of seriji protiv Indijana Pejsersa, pobedivši drugu utakmicu rezultatom 130:121 i tako stekli prednost od 2:0 u seriji. Iako su se suočili sa teškim zadatkom zbog odsustva nekoliko ključnih igrača poput Džulijusa Rendla, Mičela Robinsona i Bojana Bogdanovića, Niksi su uspeli da se izbore za važnu pobedu.

Prvo poluvreme proteklo je u korist Indijane, koja je imala vođstvo rezultatom 73:63. Međutim, Niksi su se vratili u drugom poluvremenu, uprkos povredi Džejlena Bransona u prvom delu utakmice i odsustvu Odžija Anunobija u finišu.

Branson je uprkos povredi odigrao ključnu ulogu u pobedi svoje ekipe, postigavši 29 poena za 32 minuta provedenih na terenu. Pored njega, značajan doprinos dali su Donte Divićenco sa 28 poena, Džoš Hart sa 19 poena, 15 skokova i sedam asistencija, kao i Ajzea Hartenštajn sa 14 poena, 12 skokova i osam asistencija.

Sa druge strane, Tajris Halibarton je bio najefikasniji za Pejsere sa 34 poena i devet asistencija, dok je Obi Topin dodao 20 poena.

Ipak, uprkos pobedi, Niksi će se suočiti sa izazovima oko sastava za narednu utakmicu, s obzirom na povrede Bransona i Anunobija, kao i odsustvo Rendla, Robinsona i Bogdanovića. Trener Tom Tibodo će morati pažljivo da planira sastav ekipe za treći meč kako bi održao momentum i nastavio put ka pobedi u seriji.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter