0
ATP
Miomir Kecmanović

during the 2023 Davis Cup Final, Quarterfinal match between Serbia and Great Britain at Palacio de Deportes José María Martín Carpena, on November 23, 2023 in Malaga, Spain. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MIOMIRU NI KIŠA NE MOŽE NIŠTA: Kecmanović srušio Amerikanca na otvaranju Mastersa u Rimu!

Objavljeno: 09.05.24 u 20:34

Kecmanović se plasirao u drugo kolo čuvenog turnira

Miomir Kecmanović, srpski teniser, uspešno se plasirao u drugo kolo Mastersa u Rimu nakon pobede nad Amerikancem Brendonom Nakašimom.

Kecmanović je dominirao u prvom kolu turnira u prestonici Italije, trijumfujući nad Nakašimom u dva seta sa rezultatom 6:4, 6:4.

Odlučujući brejk bio je dovoljan Kecmanoviću da osigura pobedu, osvojivši gem na servis Amerikanca u petom gemu, gde je poveo sa 3:2. Usledio je izuzetno težak gem u narednom setu, gde je Kecmanović uspeo da spasi čak pet brejk lopti pre nego što je materijalizovao svoju prednost brejka, koju je uspešno zadržao do kraja seta.

U narednom meču u Rimu, Kecmanović će se suočiti sa Norvežaninom Kasperom Rudom, koji je bio slobodan u prvom kolu. Navijači jedva čekaju da vide kako će se Kecmanović suočiti sa ovim izazovom i da li će nastaviti svoj uspeh na ovom turniru.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter