1
Košarka
Nikola Jokić

Nikola Jokić (FOTO: Twitter/Denver Nuggets)

IGRAČ PARTIZANA PROTIV JOKIĆEVE MVP NAGRADE: Za njega je priznanje za Srbina PLJAČKA!

Objavljeno: 09.05.24 u 16:07

Teško da je neko očekivao ovakvu reakciju za Jokićevu nagradu

Košarkaš Partizana Džejms Naneli nije štedeo reči u svojoj reakciji na nedavno proglašenje Nikole Jokića za najkorisnijeg igrača NBA lige. Dok su fanovi širom sveta slavili Jokićevu istorijsku pobedu, Naneli nije bio tako oduševljen.

Nakon što je srpski centar osvojio prestižnu MVP nagradu po treći put u karijeri, Naneli je odlučio da se oglasi na društvenim mrežama. U jednostavnoj, ali eksplozivnoj objavi, Naneli je napisao samo jednu reč – „Pljačka“.

Ovaj izrazit stav izazvao je žustru debatu među navijačima, analitičarima i igračima širom sveta. Dok su neki podržavali Nanelijevu tvrdnju, ističući da su njegove reči odraz njegovog mišljenja o tome da je nagrada trebalo da pripadne drugom igraču, drugi su branili odluku NBA lige, navodeći Jokićevu izuzetnu sezonu kao neosporan dokaz njegove vrednosti kao MVP-a.

Nanelijeva reakcija dodatno je začinila već napetu atmosferu oko proglašenja MVP-a, dodajući još jedan sloj kontroverze u već bogatu košarkašku priču. Sada ostaje da vidimo kako će se situacija dalje razvijati i da li će Naneli dodatno pojasniti svoje stavove u vezi sa ovom temom.

4
21

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter