4
Domaći fudbal
FK Crvena zvezda

FOTO: Starsport

ZVEZDA IMA ŠANSU ZA ISTORIJU: Slavni igrač može da ostvari svoje snove i postane najveće pojačanje u istoriji crveno-belih!

Objavljeno: 08.05.24 u 10:04

Marko Arnautović, austrijski fudbaler čije ime je svojevremeno povezivano sa Crvenom zvezdom, ponovo se nalazi u središtu fudbalskih spekulacija. Iako je u prethodnom periodu nosio dres Bolonje i Intera, postoje naznake da bi se mogao vratiti u fokus interesovanja Crvene zvezde.

Zvezdan Terzić, generalni direktor crveno-belih, uložio je napore da dovede Arnautovića na Marakanu, ali je tada austrijski reprezentativac izabrao drugi put. Sada, Arnautovićev status u Interu je neizvestan, s obzirom na najave da klub želi da ga proda, te bi mogao postati slobodan agent.

Iz Intera stižu signali da su spremni da razmotre sve ponude za Arnautovića, a mogućnost njegovog povratka u Crvenu zvezdu ne može se isključiti. Arnautović je ranije izrazio želju da zaigra za crveno-bele, ističući porodični rivalitet između Zvezde i Partizana.

Arnautovićevi komentari, datirani od pre tri ili četiri godine, sugeriraju da bi mu bilo izuzetno zadovoljstvo da obuče crveno-beli dres i postigne gol na Marakani, čime bi ispunio svoj san.

Ovaj mogući transfer bi mogao imati podršku i od strane kapitena Crvene zvezde, Aleksandra Dragovića, koji je ranije izrazio uverenje da će Arnautović jednog dana doći u klub.

Za Crvenu zvezdu, angažovanje Arnautovića predstavljalo bi značajno pojačanje, posebno u kontekstu ambicija kluba da se plasira u Ligu šampiona. Arnautović je, i pored problema sa povredama, pokazao kvalitet na terenu i mogao bi doneti dodatnu snagu ekipi u borbi za evropske uspehe.

99
22

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter