0
Košarka
Nikola Jokić

FOTO: Twittter/@nuggets

VELIKA PODRŠKA ZA JOKIĆA: „On je najbolji košarkaš na svetu“

Objavljeno: 08.05.24 u 12:57

Srpski reprezentativac veoma poštuje Jokića

Košarkaš Majamija i reprezentativac Srbije Nikola Jović prisustvovao je sinoć u Beogradu drugom meču polufinalne serije ABA lige između Mege i Crvene zvezde. Tokom susreta, Jović je razgovarao sa srpskim novinarima, a tema koja je dominirala razgovorom bila je situacija u NBA ligi, gde Nikola Jokić, takođe srpski košarkaš, sa svojim Denver Nagetsima igra protiv Minesote Timbervulvsa.

Jović je istakao Jokićevu izuzetnu igru, nazivajući ga najboljim košarkašem na svetu. Upitan o trenutnom rezultatu serije gde Denver već gubi 0-2 od Minesote, Jović je izrazio uverenje da će se Jokić i njegov tim vratiti u seriji.

On je najbolji košarkaš na svetu. Iako gube 0-2, ništa nije gotovo, siguran sam da će se vratiti. Ništa nije još gotovo, videćemo kako će se završiti – rekao je Jović, prenosi Mozzart sport.

Nikola Jović je takođe istakao da iako je situacija teška za Denver, veruje u sposobnost Jokića da inspiriše svoj tim i da ostvari uspeh. Njegove reči su odjeknule u košarkaškim krugovima, pružajući nadu Denverovim navijačima dok tim pokušava da se vrati u seriji protiv Minesote.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter