0
Fudbal
Zlatko Dalić

FOTO: Youtube/Screenshot

ŠOK U ZAGREBU: Zlatko Dalić napušta klupu reprezentacije Hrvatske!

Objavljeno: 08.05.24 u 11:55

Dalić je napravio najveće uspehe u istoriji Vatrenih

Hrvatska fudbalska reprezentacija će se uskoro suočiti sa promenom na ključnoj poziciji, jer se selektor Zlatko Dalić sprema da napusti kormilo nacionalnog tima nakon Evropskog prvenstva, prenose mediji u regionu.

Vest o Dalićevom odlasku je odjeknula kao grom iz vedra neba, budući da je Dalić postigao značajne uspehe sa hrvatskom reprezentacijom, uključujući i izvanredan plasman u finale Svetskog prvenstva 2018. godine.

Prema informacijama koje kruže, Dalić je dobio primamljivu ponudu koja se ne odbija od strane katarskog kluba Al Sada. Finansijski atraktivna ponuda privukla je Dalića, koji će navodno preuzeti vođstvo nad timom Al Sada nakon završetka Evropskog prvenstva.

Dalić, čiji je trenerski rad prepoznat na međunarodnom nivou, veruje se da će pokušati ostvariti velike rezultate na predstojećem Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, pre nego što se pridruži novom izazovu u Kataru.

Njegov odlazak će ostaviti prazninu u hrvatskom fudbalu, ali će istovremeno otvoriti vrata za novog selektora koji će preuzeti vođstvo nad reprezentacijom u narednim izazovima, uključujući i kvalifikacije za Svetsko prvenstvo 2026. godine.

1
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter