1
Domaći fudbal
lopta

FOTO: Starsport.rs

SKANDAL POTRESAO SRPSKI FUDBAL: Naš sudija uhapšen sa 890 grama droge!

Objavljeno: 08.05.24 u 13:11

Šokantne vesti su sve ostavile bez teksta

Fudbalski sudija F.T. (22) uhapšen je na Veliki petak u Zaječaru nakon što je policija pronašla 890 grama marihuane u vozilu u kojem je bio sa L.R. iz Bora.

Policija je sprovela hapšenje po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru zbog sumnje da su F.T. i L.R. bili uključeni u trgovinu narkoticima.

Fudbalski sudija, koji je prvi put uhapšen, bio je jedan od najmlađih arbitara u Zoni Istok, četvrtom rangu fudbalskog takmičenja u Srbiji. Iako je imao obećavajuću karijeru u suđenju, ovaj događaj verovatno će okončati njegovu sudiju karijeru.

Nakon saslušanja u Tužilaštvu, obojici je određen pritvor do 30 dana. Dok F.T. je prvi put uhapšen, L.R. ima dosije i poznat je policiji od ranije. Ova situacija je izazvala šok u lokalnoj fudbalskoj zajednici, a dalje pravne procedure će odrediti ishod ovog slučaja.

1
8

1 Komentara

  1. I treba da hapse tu bagru, ali ne samo zbog toga sto se drogiraju vec sto su namestili celu ligu. Cela srpska liga istok je zbog tih istih sudija nerwgularna i gde su sada posmatraci za integritet pojeoo vuk magarca.

    0
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter