0
AdmiralBet ABA Liga
KK Partizan - KK Budućnost

Aleksa Avramovic i Kevin Duane Ferrell Jr Partizan v Buducnost, ABA Liga, play off, plej of, basketball match between Partizan and Buducnost in Belgrade, Serbia on April 30, 2024. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PUKOVNIK ILI POKOJNIK: Evo kada se igra odlučujuća utakmica Partizana i Budućnosti!

Objavljeno: 08.05.24 u 10:54

Partizan će pred Grobarima pokušati da izbori finale ABA lige

Partizan i Budućnost se pripremaju za odlučujući okršaj koji će odrediti drugog finalistu ABA lige.

Nakon što je Partizan slavio u prvom meču u Beogradskoj areni, Budućnost je uzvratila pobedom u drugom meču polufinalne serije koji se igrao u Podgorici. Odluka o tome ko će se pridružiti Crvenoj zvezdi u finalu lige sada pada na trećem, odlučujućem susretu.

Najveća dvorana na Balkanu, Beogradska arena, postaće poprište ovog ključnog okršaja. Atmosfera će biti nabijena i očekuje se velika podrška sa tribina dok obe ekipe budu dale sve od sebe kako bi osigurale svoje mesto u finalu.

Odlučujuća utakmica između Partizana i Budućnosti igra se u petak, desetog maja, s početkom u 19 časova. Navijači obe ekipe s nestrpljenjem očekuju ishod ovog meča koji će odrediti ko će imati priliku da se bori za trofej ABA lige.

3
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter