0
Fudbal

FOTO: Printscreen/ YouTube

POZNAT KAO LOŠ MOMAK: Poznati fudbaler pokazao veliko srce spašavajući ljude (VIDEO)

Objavljeno: 08.05.24 u 16:30

Situacija je bila rizična

Nekadašnji fudbaler Atletiko Madrida i Čelzija, Dijego Košta, nedavno je pokazao svoje veliko srce i hrabrost spašavajući 100 života u Brazilu!

Dok se vraćao kući sa treninga, igrač Gremija, Košta je zatečen prirodnom katastrofom koja je zadesila državu Rio Grande do Sul. Građani su ga zaustavili na ulici, moleći za pomoć u spašavanju ljudi koje je pogodila strašna poplava. Iznenada se našao u situaciji gde je mogao da pomogne, i to je učinio bez oklevanja.

Koristeći svoj džip, Dijego je hrabro ulazio u poplavljena područja i izvlačio ljude iz vode na sigurno tlo. Takođe je pozvao nekoliko prijatelja koji su dovezli skutere kako bi dodatno pomogli u evakuaciji.

Na društvenim mrežama su se brzo pojavili snimci koji prikazuju Dijega Koštu u akciji, vozeći džip kroz vodu i spašavajući ljude iz opasnosti.

Ovo nije prvi put da se Košta istakao izvan terena. Od dolaska u Gremio u februaru, zamenivši Luisa Suareza, pokazao je svoju posvećenost i humanost, što ga je učinilo omiljenim među navijačima.

Tokom svoje bogate karijere, Dijego Košta je osvajao titule u Španiji i Engleskoj, igrao je finale Lige šampiona, osvojio Ligu Evrope i nastupao za nacionalne timove Brazila i Španije.

Ovaj herojski čin Dijega Košte pokazuje da fudbaleri mogu biti inspiracija i van terena, pružajući podršku i pomoć u vremenima krize. Njegova hrabrost i brza reakcija spasili su mnoge živote i pokazali pravu snagu ljudskog srca.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter