0
Košarka
barkli

FOTO: Printscreen/X/Nadine Babu

LEGENDA OTVORILA DUŠU: Obožava Jokića ušao je u istoriju NBA lige, a zamalo je upao u pakao droge!

Objavljeno: 08.05.24 u 15:33

Mnogo ceni ono što Jokić radi u Denveru

Nekadašnja NBA legenda Čarls Barkli otvoreno je progovorio o tragičnim događajima u svom životu, istovremeno ističući veliko poštovanje i divljenje Nikoli Jokiću, kojeg smatra najboljim stranim igračem koji je ikada igrao u NBA ligi.

Barkli je nedavno dao intervju u kojem se prisetio teških vremena, uključujući i trenutak kada se približio pokušaju kokaina. To se dogodilo nakon što je odveo svog brata Derila na nekoliko rehabilitacija zbog problema sa drogom.

Jednom sam skoro uzeo kokain, nakon što sam vodio brata na gomilu rehabilitacija. Razgovarao sam sa jednim od mojih momaka i rekao: – Želim da mi doneseš malo kokaina.

Odgovorio mi je: – Čarls, ti si lud.

Barklijevi napori da spase svog brata od droge bili su iscrpljujući, uključujući višestruke pokušaje rehabilitacije i stroga upozorenja protiv dilanja droge. Međutim, uprkos svim njegovim naporima, odnosi između braće su bili zategnuti, posebno nakon što je Deril uhapšen 1989. godine pod optužbom za drogu.

Čarls je istakao da voli svog brata, ali je bio odlučan da postavi granice, stavljajući mu jasno do znanja da će, ako se umeša u dilovanje droge, biti isključen iz njihovih života.

Barkli je ovim otvorenim razgovorom pokazao svoju ranjivost i težinu koju nosi sa sobom, a istovremeno je pokazao divljenje Jokiću, istakavši njegovu izuzetnost kao košarkaša.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter