0
Domaći fudbal
Vladan Milojević

head coach Vladan Milojevic konferencija za medije Crvena Zvezda v Partizan, Superliga Srbije, Play off 19.4.2024 photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

BIVŠI IGRAČ ZVEZDE BRUTALNO ISKREN: „Vladan Milojević je preporodio tim!“

Objavljeno: 08.05.24 u 13:34

Milojević nije upisao poraz od povratka na Marakanu

Fudbaleri lučanske Mladosti spremno dočekuju Crvenu zvezdu u četvrtom kolu plej-ofa Superlige Srbije, a bivši član crveno-belih na golu domaćina, Saša Stamenković, pohvalio je rivala i istakao rasterećenost među svojim saigračima.

Bez prevelikog psihološkog opterećenja, što verujem da je identičan pristup i Zvezdinih igrača, odigraćemo ovaj meč. Naravno, ne treba previše trošiti reči, zapravo birane komplimente, na račun igara prvaka. Od povratka trenera Vladana Milojevića to je doslovce preporođena ekipa u najpozitivnijem smislu. Svakako da respektujemo crveno-bele, ali to nas neće obeshrabriti i sputati da odigramo kvalitetno, pre svega sa neskrivenom željom, da svi prisutni budu zadovoljni utiscima na kraju meča – rekao je Stamenković za „Sportski žurnal“.

Kako parirati novom-starom šampionu?

Konkretno i suštinski to nije lako, jer zaista u Zvezdinom igračkom kadru ima mnogo izuzetnih individualaca. Brza i iznad svega ofanzivna igra rivala neminovno će zahtevati da budemo stalno maksimalno koncentrisani. Uslov za uspeh je i gotovo besprekorno ispunjavanje taktičkih dogovora. Na kraju, za iznenađenje je potrebno i da velika doza sreće bude naš saveznik. Imamo iskusnu, takmičarski čvrstu i zrelu ekipu. Verujem da možemo ugroziti gol šampiona ukoliko ostanemo u fokusu poverenih zaduženja. To nije jednostavno, ali spremni da se bez previše kalkulacija namerimo na najbolji tim u Srbiji – naveo je iskusni veteran.

Meč se igra danas od 18.30 časova.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter