0
Domaći fudbal

during the Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between FK IMT and FK Novi Pazar at stadium FK Vozdovac on May 07, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

‘ZAKUVAVA SE’ U PLEJ-AUTU SUPERLIGE: Tri kluba u dva boda razlike – Javor herojski do pobede u 93. minutu! (VIDEO)

Objavljeno: 07.05.24 u 19:58

Izuzetno zanimljivo popodne u Superligi Srbije.

U okviru 4. kola plej-auta Superlige Srbije, Spartak je u Subotici dočekao i tom prilikom u nadigrao niški Radnički – 3:1.

Pitanje pobednika je bilo rešeno već nakon prvog poluvremena, kada su redom pogađali Todoroski, Tomović i Lukić. Pobedu domaćina samo je umanji u 73. minutu Vukić, svojim novim pogotkom ove sezone.

Utakmica nije imala preveliki rezultatski značaj, jer su oba tima obezbedila opstanak.

U istom terminu, Radnik je u Surdulici dočekao Javor. Domaćin se već oprostio od elite, dok se Javor i dalje borio da zadrži epitet Superligaša. 

Javor je do pobede stigao autogolom Stojanovića u 93. minutu susreta. Ova pobeda mogla bi da bude od izuzetne važnosti za tim iz Ivanjice, kada je borba za opstanak u pitanju.

Ranije danas, IMT je u Beogradu pretrpeo poraz od Novog Pazara.. Gol odluke postigao je Karaklajić u ranoj fazi utakmice.

SVI REZULTATI:

IMT – Novi Pazar 0:1
Radnik – Javor 0:1
Spartak – Radnički Niš 3:1
19h Voždovac – Železničar

Пласман обезедио Sofascore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter