0
AdmiralBet ABA Liga
Janis Sferopulos

FOTO: Starsport

SFEROPULOS NAPRAVIO HAOS NA KONFERENCIJI: Posle bitne pobede napravio svadju!

Objavljeno: 07.05.24 u 23:25

Ušao je u raspravu sa PR-om Mege

Trener Crvene zvezde prvo se osvrnuo na tok cele utakmice, i čestitao ekipi Mege na dobroj borbi.

– Iako nismo počeli dobro, u drugoj četvrtini smo krenuli da igramo mnogo bolje. Dozvolili smo rivalu samo 11 poena, bili dosta koncentrisaniji i ispoštovali plan igre. Do kraja poluvremena smo stigli do dvocifrenog plusa i polako gradili igru koja nam je pomogla da dominiramo. Imali smo 22 asistencije nasuprot 11 izgubljenih lopti. Videlo se koliko smo želeli da pobedimo. Igrali smo dobru odbranu, naterali smo protivnika na 19 izgubljenih lopti i samo 14 dodavanja. Te brojke pokazuju koliko smo dobri i ozbiljni bili. Posle prve deonice, nismo Megi dozvolili da misli kako nešto može da uradi na ovom meču. Odmorićemo jedan dan, a onda se okrenuti ka narednim obavezama koje nas očekuju- rekao je Sferopulos.

On je analizirao utakmicu na konferenciji za medije, ali posle prevode čoveka iz redova Mege, naljutio se i napustio salu.

Ne, nisam završio, stao sam da prevedete. Prvo prevedete, prekinete me, sada ja pričam, a vi ne prevodite? Želite da prevedete ili ne? Zašto ste preveli prvi put?

-Nisam želeo da vas prekidam – rekao je PR Mege, na šta mu je strateg crveno-belih odgovorio da je ipak to uradio.

On je analizirao utakmicu na konferenciji za medije, ali posle prevode čoveka iz redova Mege, naljutio se i napustio salu.

5
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter