0
Domaći fudbal
Omri Glazer

during the derby derbi veciti Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Crvena Zvezda and Partizan at stadium Rajko Mitic (Marakana) on April 20, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NEMA ODLASKA: Zvezda odbila francuski tim – Omri Glazer vredi više od toga!

Objavljeno: 07.05.24 u 16:48

Navijači žele po svaku cenu da on ostane u klubu.

Delije su bile izuzetno skeptične, kada je letos Barak Bahar odlučio da skloni Milana Borjana sa gola i dovede Omrija Glazera.

Izraelski čuvar mreže stao je na gol ‘crveno-belih’ pod velikim pritiskom, jer je morao da zameni dugogodišnju uzdanicu aktuelnog prvaka Srbije.

Malo je reći da je to uradio na pravi način, jer sada navijači Crvene zvezde, kao i čitava javnost priželjkuju njegov ostanak u Ljutice Bogdana.

Omri Glazer
FOTO: Starsport

Kako prenose inostrani mediji za Glazera postoji veliko interesovanje iz čitave Evrope, a jedan tim je čak poslao i zvaničnu ponudu.

Naime, Zvezda je odbila ponudu Strazbura, tešku 3.5 miliona evra. Iz ‘crveno-belog’ tabora smatraju da Glazer vredi više od toga i čekaju bolju ponudu.

8
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter